What we do - Studio

Ljudstudio

Vi erbjuder professionella studiotjänster 

LÄS MER

A pile of sawed wood logs

Akustik i trä

Vi hjälper dig förstå akustik i träkonstruktioner

LÄR MER

Expertstöd

Bullerutredning och förnyat tillstånd för Vånga Väst

LÄS MER

Vilka vi är

Vi är ett team ingenjörer, designers och tekniska specialister som har levererat prisvinnande projekt inom akustik, buller, vibrationer och ljuddesign i Norden och över hela världen sedan 1956. Vi skapar ljudmiljöer och löser vibrationsfrågor – i alla skalor och inom alla sektorer.

Vår vision är ’tune the world’, och det börjar med att skapa en miljö där önskade ljud får ta plats och oönskade ljud dämpas. Vi tar oss an denna uppgift med både hjärta och hjärna.

Läs mer

poster

Prisvinnande design

Vi jobbar hårt för att ge våra kunder riktigt bra designlösningar! Våra utmärkelser är både en bekräftelse och ett bevis på vår hängivenhet till hög kvalitet.

Så här säger våra kunder
Våra tjänster

Buller

Vi erbjuder utredningar, kartläggningar och mätningar av buller från ett brett spektrum av källor, till exempel trafik, industrier, idrottsanläggningar och täkter.

Ljud­design

Vi har lång erfarenhet av att utveckla framgångsrik ljudarkitektur, ljuddesign och audio branding för fysiska rum och produkter.

Vibrationer

Vi har omfattande kunskap inom vibrationer, strukturell dynamik och reaktionen hos människor, byggnader och produkter som utsätts för vibrationer.

Studio

I vår studio hjälper vi dig med ljudinspelning, mixning och ljudproduktion. Våra tjänster omfattar allt från koncept och kommersiella budskap till egenkomponerade musikstycken.

Så här säger våra kunder